Små sunde æggereder med sød kartoffel krydret med chili og frisk basilikum. De er lynhurtige at lave og så smager de super godt. Både friske, men også når de er kølet af. Perfekte til brunchbordet, til madpakken og til påskefrokostbordet.

Det skal du bruge: 

5 dl. revet sød kartoffel
1 fed hvidløg
1 tsk. chilipulver (eller friskhakket chili)
1 håndfuld frisk basilikum
6 æg (små)
Salt & peber
Lidt olivenolie til at stege i

Så nemt er det: 

Hak hvidløget fint og svits det i noget olivenolie på en pande. Tilsæt sød kartoffel of steg på panden i ca 10 min. Smag til med chili, hakket basilikum og  salt og peber.
Lad retten køle af og fordel derefter de revne søde kartofler i smurte muffinforme. Pres dem god ned, så de bliver kompakte – både i bunden og i kanterne. Slå derefter et æg ned i hver og drys med salt og peber.
Bag i ovnen i ca. 15-20 minutter ved 200 grader.

God fornøjelse!

/Katharina

Kommentér
Del din erfaring med os. Du kan her skrive en kommentar, fifs eller ideer. Mange tak.