Læs vores Magasin fra november 2017.

Læs mere

Mikkel fra BrewParts serverer ølinspiration til julebordet, så du kan give dine gæster en anderledes smagsoplevelse med øl i stedet for det sædvanlige vin. – Øl er velvalgt og forfriskende til mørk fed julemad som flæskesteg, andesteg, medister og kålpølser. Ofte er juleøl af typen mørk Brown Ale tilsat krydderier….

Læs mere

Hans Andresen fra Als og Sundeved Snapselaug giver her sine tips om snaps og hjemmelavede kryddersnaps til jul. Æblesnaps til jul – Du kan lige nå at lave din egen æblesnaps til jul. Køb en pose tørrede æbler, sæt dem på Brøndum Klar, og lad trække indtil jul. Det giver…

Læs mere

Kajs Bageri bager altid med hjerte og hånd – ikke på samlebånd. I den søde juletid frister de med masser af småkager, fedtkager, julekløben og gode gammeldags berlinere og klejner. Her får du deres opskrift på smørbagte vaniljekranse. Det skal du bruge: 250 g smør 175 g melis 25 g…

Læs mere

Læs vores Magasin fra oktober 2017.

Læs mere

Læs vores Magasin fra oktober 2017.

Læs mere

Læs vores Magasin fra september 2017.

Læs mere

Læs vores Magasin fra april 2017.

Læs mere

Brewparts er en helt unik ølbutik lidt uden for Sønderborg. Vil du have en øloplevelse ud over det sædvanlige, så behøver du ikke at tage langt væk. Lidt uden for Sønderborg nær Vemmingbund ligger Brewparts, som har over 400 forskellige specialøl i butikken sammen med de helt rigtige ølglas og alt,…

Læs mere

Frederik Børm, 28 år, er en bomstærk håndboldspiller i Sønderjyske. Men han er mere end det. Han er også småbørnsfar, golfglad, stilbevidst og passioneret kaffeelsker. Og så er han vild med Sønderborg. Han har ellers spillet og boet i en del andre byer: Randers, Bjerringbro/Silkeborg, Nordsjælland, Kolding, Skjern og Århus….

Læs mere

Læs vores Magasin fra marts 2017.

Læs mere

Danmark har en lang tradition for at lave kryddersnaps og har mange snapselaug. Als og Sundeved Snapselaug er et af de største og mest velfungerende. De deler interessen for kryddersnaps, følger naturens gang og tager på plukketure henover året. Hjemme hos Als og Sundeved Snapselaugs oldermand Hans Andresen står smukke…

Læs mere

  Her dufter af hjemmebag og pionerånd. Kimen til det gode brød hos Skærtoft Mølle er en langsomtgående stenkværn, et biodynamisk jordbrug og en visionær ånd. Den “hurtigtgående” familie fra Skærtoft gik foran alle andre med økologi siden 1991 og sundt stenkværnet mel siden 2004. Der er så meget godt…

Læs mere
Artikler
Se flere