I Danmark har vi en lang tradition for at lave kryddersnapse, og på cocktailbarer herhjemme såvel som i udlandet er de begyndt at få næsen op for den traditionsrige nordiske akvavit. Hvis du – som mange andre danskere – forbinder snaps med skarp kommensmag, vrængen på næsen og tømmermænd ved…

Læs mere

Der findes ingen regel om, at du skal drikke vin fremfor øl til maden. Tværtimod kan det være spændende for dine gæster, hvis du bruger lidt tid på at vælge de helt rigtige øl til retterne og kan fortælle lidt om øllene. Og uanset om du serverer fisk, simremad, krydret…

Læs mere
Rødbedejuice med appelsin

Juicer ser skønne ud, smager fantastisk og er fyldt med alt det gode, kroppen har behov for i det daglige. Mix dine yndlingsfrugter og spæd med fordel til med grøntsager. Jo flottere farver jo bedre. TIP! Bland frugter i samme nuancer for det flotteste resultat. Det skal du bruge (cirka 0,5 liter):…

Læs mere

Danmark har en lang tradition for at lave kryddersnaps og har mange snapselaug. Als og Sundeved Snapselaug er et af de største og mest velfungerende. De deler interessen for kryddersnaps, følger naturens gang og tager på plukketure henover året. Her får du Oldermandens udsøgte opskrifter på forårssnapse, du selv kan…

Læs mere
Drikkelse
Se flere