I mange hjem er grillen mandens domæne, mens ’mutter’ står i køkkenet og bikser salat sammen. Men hvorfor ikke smide grøntsagerne på grillen, så I begge har tid til at nyde aftensolen, mens kød og grønt tilbereder sig selv? Her er tre gode bud på grillet grønt: Auberginer Skær et par…

Læs mere
Proteinrig bønnesalat

Jeg elsker at eksperimentere med forskellige bønner, kerner og korn i mine salater, og det må man sige, jeg har gjort i denne salat. Den består blandt andet af  proteinrige butterbeans, quinoa og en frisk persilledressing. Perfekt til en varm picnickurv eller som grilltilbehør på en varm sommeraften. Det skal du bruge…

Læs mere

Jeg er stor fan af nem morgenmad og snacks, der kan tages med på farten, når tiden er knap. De her er fyldt med saftige æbletern, mysli og kanel, og jeg kan anbefale at bruge en sukkerfri mysli med masser af tørrede frugter og nødder. Jeg har tilføjet fuldkornsmel og…

Læs mere
Hjemmelavet ketchup

Det lyder måske uoverskueligt eller lige lovligt overskudsagtigt at lave sin egen ketchup, men faktisk er det helt vildt nemt og en supergod måde at score nogle ekstra points, når der f.eks. skal serveres hotdogs og grillpølser. Her er opskriften på en stor portion sund og nem ketchup. Pssst… Hvis…

Læs mere

Der er ikke meget, der slår en god hotdog her nu, når vejret bliver bedre, og solen kommer frem. Især ikke hvis pølsebrødene er hjemmebagte, pølserne grillet på grillen og tilbehøret perfekt. Denne opskrift på pølsehorn bruger vi altid herhjemme, når vi får hotdogs, og det er slet ikke så…

Læs mere
Solæg

Navnet solæg er en forkert oversættelse af den tyske betegnelse Soleier, salt(lage)æg. Æggene kan holde sig i to-tre uger i den stærke lage. De serveres hele som en lækkerbisken til øl eller en snaps til. Hver person. også sennep, i blommehullet. Blommen lægges tilbage med den runde ende op, og…

Læs mere
Forretter
Se flere