Jeg hedder Karoline Boysen og er Borgens trendspotter. Du kan møde mig på vores Instagram og her på bloggen, hvor jeg spotter de fedeste trends inden for mode og design.

Jeg elsker at eksperimentere med farver og kvaliteter, og lader gerne mit tøj afspejle mit humør. Mode er en hel verden for sig selv og en udtryksform, som afspejler hvem vi er. Skal jeg beskrive min egen stil med tre ord, vil det være: legende, kontrastfyldt og sikker.

Statement T-shirts med kant

Det er slut med neutrale basic T-shirts. Din T-shirt skal slå et statement fast og få dit outfit til at fortælle en historie til omverdenen. Jeg er vild med statement T-shirten og faldt for den allerede, da den dukkede op i modebilledet tilbage i 2016. Den kan fås alle steder, i alle farver og med et utal af fede statements.

Mode har altid handlet om at udtrykke sig selv, men med statement T-shirten kan du også udstråle dit personlige ståsted og slå et statement fast, som du virkelig tror på. Eller som matcher dit humør.

Style med…

Statement T-shirten er en trend, der er kommet for at blive, og den er både nem og sjov at style. Især for kvinder er det et item, der giver os ekstra ”power” i garderoben. Du kan evt. style din statement T-shirt under en feminin kjole eller til et klassisk jakkesæt for at lege med nogle interessante kontraster.

Jeg har spottet superfede T-shirts i bl.a. Samsøe Samøe, Kings & Queens og Vero Moda.

Hvad er dit statement?

God jagt!/Karoline.

Kommentér
Del din erfaring med os. Du kan her skrive en kommentar, fifs eller ideer. Mange tak.